Primevest Capital Partners

is een pan-Europese investment manager
primevest

Primevest Capital Partners is een vooruitstrevende investeringsmaatschappij met een duidelijke visie: het toekomstbestendig maken van onze steden door te investeren in verbeterde connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid. Hun portfolio omvat moderne, betaalbare woningen, communicatie-infrastructuur en parkeergarages verspreid over heel Europa. Een visie zo ambitieus vereist een ICT-infrastructuur die net zo vooruitstrevend is.

Bij Analyst ICT zijn we trots dat we geselecteerd zijn als de ICT-partner die deze visie deelt en ondersteunt. We hebben nauw samengewerkt met Primevest om een robuuste en flexibele ICT-omgeving te creëren, gebruikmakend van Microsoft Azure. Dit platform stelt Primevest in staat om efficiënt te werken, niet alleen vanuit hun drie locaties maar ook vanuit huis, zonder concessies te doen aan snelheid, beveiliging of gebruikersgemak.

Deze samenwerking heeft Primevest in staat gesteld om hun operationele efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de veiligheid en schaalbaarheid van hun systemen te waarborgen. Met een toekomstgerichte ICT-oplossing kan Primevest zich volledig richten op hun kernactiviteit: het duurzaam ontwikkelen van stedelijke gebieden, terwijl wij ervoor zorgen dat hun technologie hen blijft ondersteunen bij elke stap.

Klant

Primvevest Capital Partners

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

50

Plaats

Utrecht
Rick van Overbeek
Het is fijn werken met de jongens van Analyst ICT
Rick van Overbeek

IT Manager

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.