Puro Dierenvoer

Let your pet smile
Puro

Puro Dierenvoer, een toonaangevende leverancier van hoogwaardig dierenvoer, heeft onlangs een belangrijke transitie ondergaan in hun ICT-strategie door de overstap naar Analyst ICT. Na jarenlang te hebben samengewerkt met een andere ICT-dienstverlener, zocht Puro naar een partner die niet alleen hun bestaande systemen kon beheren, maar ook ondersteuning kon bieden bij hun voortdurende groei en uitbreiding.

De Uitdaging

Puro Dierenvoer was op zoek naar manieren om hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun capaciteit voor innovatie te vergroten. Hun vorige ICT-infrastructuur voldeed niet meer aan de snel veranderende behoeften van hun groeiende bedrijf. Er was een dringende behoefte aan een meer robuuste, schaalbare en flexibele ICT-omgeving die de uitbreiding naar nieuwe markten zou ondersteunen.

Onze Oplossing

Analyst ICT heeft de volledige verantwoordelijkheid overgenomen voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van Puro. Onze eerste stap was een grondige evaluatie van de bestaande ICT-infrastructuur om knelpunten en verbeterpunten te identificeren. Vervolgens hebben we een op maat gemaakt plan uitgerold dat gericht was op stabilisatie van de huidige systemen en de integratie van geavanceerde technologieën die toekomstige groei zouden faciliteren.

We hebben het netwerk geoptimaliseerd voor betere prestaties en betrouwbaarheid, de servers gemoderniseerd voor verhoogde capaciteit en efficiëntie, en de werkplekken geüpgraded met de nieuwste software en beveiligingstools. Deze verbeteringen hebben niet alleen de dagelijkse bedrijfsvoering van Puro Dierenvoer gestroomlijnd, maar ook een solide basis gelegd voor toekomstige technologische initiatieven.

Het Resultaat

Dankzij de overstap naar Analyst ICT heeft Puro Dierenvoer aanzienlijke verbeteringen gezien in zowel de prestaties van hun ICT-systemen. De nieuwe ICT-infrastructuur heeft geleid tot snellere verwerkingstijden, minder downtime en een verhoogde medewerkerstevredenheid door verbeterde tools en systemen. Bovendien is Puro nu beter uitgerust om te innoveren en te groeien, met een flexibele ICT-omgeving die nieuwe zakelijke kansen ondersteunt zoals de aankomende verhuizing.

Klant

Puro

Diensten

Advies vragen, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Productie

Organisatie grootte

15+

Plaats

Steensel
teamlid

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.