Signtastic

Visuele communicatie
Signtastic

Signtastic, al bijna 20 jaar een creatieve krachtpatser in de signing-industrie, kenmerkt zich door opvallende autobelettering, wraps en zowel outdoor als indoor signing. Met een divers klantenbestand dat zich uitstrekt over heel Nederland, bedient Signtastic een breed scala aan branches met hun diensten.

De creatieve flair van Signtastic vereist een solide ICT-fundament, en dat is waar Analyst ICT het podium betreedt. Twee jaar geleden namen we de bestaande ICT-infrastructuur van Signtastic over en begonnen we deze stapsgewijs te transformeren om hun groei en diversificatie te ondersteunen. Nu beheren we een geavanceerde hybride cloudomgeving die de dynamische en visuele projecten van Signtastic naadloos ondersteunt.

Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe een sterke ICT-infrastructuur de ruggengraat kan vormen voor creatieve bedrijven. Signtastic kan nu vertrouwen op hun technologie – net zoals hun klanten op hen vertrouwen voor opvallende en kwalitatieve signing. Analyst ICT is er trots op om de innovatieve diensten van Signtastic met toonaangevende ICT-oplossingen te versterken.

Klant

Signtastic

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

8+

Plaats

Oirschot
Bjorn Bakker

Analyst weet in duidelijk taal het ICT-proces te illustreren zodat voor de leek helder is wat de acties gaan zijn.
Fijne club vakmensen die overtuigd meedenken aan de beste, op maat gemaakte, ICT-oplossingen.

Bjorn Bakker

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.