van Empel Inspecties

Uw adviseur op het gebied van veiligheid en continuiteit
van Empel Inspecties

Van Empel Inspecties en Advisering, met meer dan 20 jaar ervaring, staat bekend als dé onafhankelijke expert in het inspecteren en beheren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Met hun divisie Van Empel Milieu Advies bieden zij ook uitgebreid advies over milieu-gerelateerde vraagstukken, waarbij ze fungeren als kennispartner op het gebied van milieu, preventie, veiligheid en continuïteit.

Bij Analyst ICT zijn we bijzonder trots op onze langdurige samenwerking met Van Empel Inspecties, een relatie die teruggaat tot onze allereerste dagen, meer dan twee decennia geleden. Deze diepgewortelde band getuigt van wederzijds vertrouwen en een gedeelde toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de volledige ICT-infrastructuur van Van Empel. Dit omvat alles van het beheer van laptops via Microsoft Intune, wat zorgt voor gestroomlijnde en beveiligde operationele processen, tot de implementatie van een 3CX telefonieoplossing die optimale connectiviteit en communicatie garandeert.

Deze technologische ondersteuning stelt Van Empel in staat om hun hoogwaardige dienstverlening naadloos en efficiënt uit te voeren, waardoor ze zich volledig kunnen richten op wat ze het beste doen: het waarborgen van de veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit van technische installaties voor hun klanten. Samen blijven we bouwen aan een toekomst waar technologische vooruitgang en deskundig advies hand in hand gaan.

Klant

van Empel Inspecties en Advisering

Diensten

Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

30+

Plaats

Bergeijk
Ruud van Empel
Analyst ICT is al jarenlang een trouwe partner! Wij zijn tevreden over hun dienstverlening en kunnen hun zeker aanraden.
Ruud van Empel

Oprichter en oud eigenaar

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.