Verrijt Security & Safety

Denk veilig, denk Verrijt
Verrijt Security & Safety

Bij Verrijt Security & Safety uit Veldhoven staat veiligheid voorop, niet alleen in hun dienstverlening, maar ook in hun eigen operationele technologie. Als gespecialiseerde aanbieder in beveiligings- en veiligheidsoplossingen begrijpt Verrijt het belang van een robuuste, betrouwbare ICT-infrastructuur. Dat is waar Analyst ICT in beeld komt; wij zijn trots dat we de volledige ICT-dienstverlening voor Verrijt mogen verzorgen.

Onze samenwerking omvat het beheer van hun Apple werkplekken, een keuze die past bij de hoge eisen die Verrijt stelt aan gebruiksgemak en innovatie. Daarnaast zorgen wij voor de integratie en het beheer van Office 365, waardoor het team van Verrijt altijd en overal toegang heeft tot hun cruciale data en communicatietools. Deze tools zijn essentieel voor het coördineren van hun veiligheidsdiensten en het onderhouden van klantrelaties.

De samenwerking tussen Verrijt en Analyst ICT heeft geleid tot een naadloze, veilige en efficiënte werkomgeving die de dynamische en soms veeleisende aard van de veiligheidsbranche ondersteunt. Door ons continu beheer en ondersteuning kan Verrijt zich concentreren op wat ze het beste doen: het bieden van topklasse beveiligings- en veiligheidsoplossingen aan hun klanten.

Bij Analyst ICT zijn we toegewijd aan het leveren van een dienstverlening die niet alleen voldoet aan de technische vereisten van onze klanten, maar ook bijdraagt aan hun zakelijk succes en operationele veiligheid. Met Verrijt Security & Safety aan onze zijde, bouwen we samen aan een veiligere toekomst.

Klant

Verrijt Security & Safety

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Werkplek

Industrie

Organisatie grootte

15+

Plaats

Veldhoven
Jos Boullart
Na altijd tevreden te zijn geweest bij Tacticus ICT & More weer blij de overstap te kunnen maken naar Analyst ICT.
Jos Boullart

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.