Yooker

Jouw online partner!
Yooker

Yooker staat als Digital Agency aan het voorfront van modernisering en digitale innovatie. Ze zijn de creatieve kracht achter talloze online successen, met een duidelijke missie: alle online zorgen wegnemen door een breed scala aan diensten. Dit bereiken ze door diverse expertises en disciplines samen te brengen, altijd strevend naar het optimale resultaat voor elke klant. Hun passie en voorliefde voor digitale vooruitgang maken van Yooker een geduchte speler in de wereld van digital agencies.

Deze drive naar vooruitgang vindt een perfecte partner in Analyst ICT. In onze samenwerking nemen wij alle ICT gerelateerde zorgen van Yooker uit handen. Van het onderhoud van hun interverbindingen en firewalls tot aan VPN en telefonieoplossingen, en zelfs hosting en cloud services – Analyst ICT zorgt ervoor.

De samenwerking tussen Yooker en Analyst ICT illustreert een harmonieuze samenvoeging van twee expertises, waarbij Yooker zich kan concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun ICT-infrastructuur in vakkundige handen is. Samen bouwen we aan een toekomst waarin Yooker’s creatieve processen onbelemmerd kunnen floreren, ondersteund door de solide en innovatieve ICT-oplossingen van Analyst ICT.

Klant

Yooker

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Dienstverlening

Organisatie grootte

15+

Plaats

Hapert
Eric Wills
Wij zorgen voor de online omgeving van Analyst ICT en zij zorgen voor onze ICT. Een geweldige samenwerking
Eric Wils

Directeur

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.