Analyst ICT behaalt ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 Certificeringen

certificering

Maart was een mijlpaalmaand voor Analyst ICT. Met grote trots kondigen we aan dat we officieel gecertificeerd zijn voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze erkenningen zijn niet alleen een bewijs van onze voortdurende inzet voor kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid, maar benadrukken ook onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan onze klanten. Voor ons een superlogische stap.

ISO 9001 is de internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Het certificaat bevestigt dat Analyst ICT zich houdt aan de best practices voor het leveren van consistent hoge kwaliteit in dienstverlening, met een sterke focus op klanttevredenheid en een voortdurende inzet voor verbetering.

ISO 27001 staat voor Information Security Management System (ISMS) en is een bewijs dat we een gestructureerd framework hanteren om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfs- en klantinformatie te beschermen. Deze certificering onderstreept ons commitment aan het beveiligen van gegevens tegen cyberdreigingen en andere informatiebeveiligingsrisico’s.

NEN 7510 is specifiek ontworpen voor de Nederlandse gezondheidszorgsector en richt zich op het beheer van patiëntgegevens. Het behalen van deze certificering illustreert onze deskundigheid in het waarborgen van de privacy en beveiliging van gevoelige gezondheidsinformatie.

Voor onze klanten betekenen deze certificeringen dat ze kunnen vertrouwen op een partner die niet alleen aan de hoogste internationale standaarden voldoet, maar die ook voortdurend streeft naar verbetering en innovatie in alles wat we doen. Het is een bevestiging van onze belofte om niet alleen aan hun verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Bij Analyst ICT zijn we trots op deze prestaties en we zien ze als een stap voorwaarts in onze missie om de beste ICT-dienstverlener te zijn. We bedanken ons team voor hun harde werk en onze klanten voor hun voortdurende vertrouwen en steun. Samen bouwen we aan een superlogische, veiligere, efficiëntere en kwalitatief hoogwaardige ICT-toekomst.

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?