Analyst ICT, Meet Frank Houtappels

Wie is Frank Houtappels?

Een leergierige ondernemende nerd. Nadat ik 1999 mijn Microsoft Certified System Engineer behaalde zijn computers niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik ben opgegroeid op een tuinderij in Westerhoven en woon sinds 2011 in Steensel. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd zo ben ik begonnen met Tacticus ICT in 2000 waar ik tot 2014 met heel veel plezier heb gewerkt. In 2003 is We Provide ontstaan wat sinds 2021 trots onderdeel is van iO. Voor beide bedrijven ben ik momenteel actief in verschillende “ondernemende rollen”.

Waarom was Analyst ICT starten een Superlogisch idee?

Het starten van Analyst ICT heeft te maken met oud Tacticus ICT klanten die opzoek waren naar een ICT-partner “na” Tacticus. Tot heden hadden ze geen goede partner gevonden en hadden mij diverse keren gevraagd om hier een oplossing voor te bedenken. In dezelfde tijd kwam ik Berry van Bree tegen en wij deelde een gezamenlijke visie over hoe ICT bij MKB-bedrijven moet worden ingezet. Een paar jaar later is Analyst ICT een feit.

En werkinhoudelijk, waar zit de kick?

Vooral het helpen van mensen en bedrijven. Dit gaat vaak verder dan alleen een ICT-oplossing. Door mijn opleidingen communicatie, bedrijfskunde en een master in management en organisatie durf ik wel te zeggen dat we meer voor bedrijven kunnen betekenen dan alleen het plaatsen van ICT-hulpmiddelen. Want uiteindelijk blijft het dat, een hulpmiddel wat op de juiste manier moet faciliteren. Als het lukt om een persoon of organisatie echt te helpen met hun vraagstuk geeft dat mij veel energie.

Hoe maak jij ICT simpel?

Is ICT moeilijk dan? In feite hoort ICT onzichtbaar te zijn voor mens en organisatie. Ik merk dat als klanten veel van ICT afweten hier vaak een oorzaak achter zit, en meestal heeft dat te maken met “problemen” uit het verleden welke ze zelf zijn gaan uitzoeken omdat een goede partner of oplossing ontbrak. Met Analyst ICT willen we vooral ontzorgen en dat maakt ICT simpel!

Een gouden ICT tip die het leven simpeler maakt?

Zelf heb ik er ook last van een vol hoofd, zoveel dingen te doen of dingen die je wil doen. Een goede notitie app op je telefoon en/of computer helpt hierbij gecombineerd met een goede todo app. Schrijf vooral dingen van je af, zet het op een lijstje en maak minimaal 1x per week tijd om hier prioriteiten aan te geven en te bepalen wat je aan gaat pakken. Niet alleen voor je werk maar ook privé #superlogisch toch?

Laatste blogs

Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…
im 362526
Blog
Wat is SentinelOne?
In de hedendaagse digitale wereld is het van cruciaal belang om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en systemen serieus te nemen. Bij Analyst ICT begrijpen we het belang van geavanceerde cybersecurity-oplossingen en daarom zijn we trots om SentinelOne aan te bevelen en te implementeren voor onze klanten. Hoewel sommigen de naam SentinelOne misschien herkennen van de Formule 1-sponsoring, biedt deze technologie veel meer dan alleen naamsbekendheid. Wat is SentinelOne? SentinelOne is een toonaangevende endpoint security-oplossing, ontworpen om organisaties te beschermen tegen een breed spectrum aan cyberdreigingen. In tegenstelling tot traditionele antivirusprogramma’s, die vaak alleen bekende virussen en malware detecteren, maakt…
certificering
Nieuws
Analyst ICT behaalt ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 Certificeringen
Maart was een mijlpaalmaand voor Analyst ICT. Met grote trots kondigen we aan dat we officieel gecertificeerd zijn voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze erkenningen zijn niet alleen een bewijs van onze voortdurende inzet voor kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid, maar benadrukken ook onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan onze klanten. Voor ons een superlogische stap. ISO 9001 is de internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Het certificaat bevestigt dat Analyst ICT zich houdt aan de best practices voor het leveren van consistent hoge kwaliteit in dienstverlening, met een sterke focus op klanttevredenheid en een…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?