Analyst ICT, Meet Berry van Bree

Wie is Berry van Bree?

Een sociale en gepassioneerde ICT-er. Van kinds af aan geïnteresseerd in alles wat met computers te maken heeft. Ik ben geboren en getogen in Knegsel en rond mijn 14e leeftijd verhuisd naar het naastgelegen dorp Steensel. In mijn vrije tijd ga ik graag een potje voetballen en op wintersport, met gevaar voor eigen lichaam!

Waarom was Analyst ICT starten een Superlogisch idee?

Na het afronden van mijn opleiding ben ik bij Ictivity gestart als Junior Engineer. In 4 jaar tijd heb ik bij verschillende mooie bedrijven mee mogen kijken en ben ik er achter gekomen dat op het gebied van ICT-dienstverlening in het MKB nog veel te halen valt. Vanuit het Steenselse ken ik Frank en delen wij een gezamenlijke visie over hoe ICT bij MKB-bedrijven hoort te zijn. Van daaruit is Analyst ICT geboren.

En werkinhoudelijk, waar zit de kick?

Mensen en bedrijven helpen om ICT leuk en begrijpelijk te maken. Vanuit mijn opleiding zijn mij handvatten gegeven hoe je een stap verder kunt gaan in klantwaarde en klantbeleving. Ik haal er veel energie uit door dit in de praktijk toe te passen en uiteindelijk te zien dat de oplossingen die wij realiseren, echt meerwaarde bieden voor een klant.

Hoe maak jij ICT simpel?

Ik probeer altijd voorbeelden vanuit de ICT te relateren naar voorbeelden uit de autobranche. Daarmee probeer ik complexe ICT begrijpelijk en simpel te maken voor iedereen.Waar ik klanten graag bij help is het versimpelen van hun bedrijfsprocessen. Door klantkennis op te doen en te begrijpen wat hen motiveert, kunnen wij met ICT-oplossingen processen automatiseren en/of versimpelen.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Wij proberen om het jaar een actieve vakantie af te wisselen met een relax vakantie. Maar de vakantie die me het meest bijgebleven zijn, zijn Sri Lanka en Jordanië. Ik ben altijd geïnteresseerd in de historie en cultuur van landen en Jordanië en Sri Lanka hebben erg veel indruk op me gemaakt.

Een gouden ICT tip die het leven simpeler maakt?

Zorg dat je op zoveel mogelijk van je accounts Multi-factor authenticatie hebt ingesteld. Dit combineren met een wachtwoordenkluis maakt je leven veilig én eenvoudig, #superlogisch toch?

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?