11 feb 2023

Netwerk de Kempen

Afgelopen januari is in de Kempen een nieuwe netwerkclub opgericht voor ondernemers namelijk “Netwerk De Kempen“. Wij zijn super trots dat onze Berry van Bree de secretaris is van deze club en mede verantwoordelijk is voor de oprichting hiervan.

Netwerk De Kempen bevordert samenwerking tussen zijn leden. Dat vergt inspanning. Wij doen moeite voor elkaar. Wij willen elkaar graag leren kennen. Dat wil je ook, want alleen op die manier kun je waarde toevoegen voor elkaar. Het is daarom noodzakelijk dat je deelneemt aan activiteiten. Dat doen we natuurlijk in een in een gemoedelijke sfeer. Op zijn kempisch en met een glimlach.

In deze sfeer raken de leden vertrouwd en bevriend met elkaar. Ze gunnen elkaar opdrachten en dragen leads aan. Groeien als ondernemer, elke dag een beetje beter worden. Je komt iets brengen. Je voegt waarde toe aan de andere leden, met idee├źn met enthousiasme en met leads.

Wil je een keer mee als gast mee naar Netwerk de Kempen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact met ons op.