Wat is een Xperience Level Agreement (XLA)?

analyst ict XLA Xperience Level Agreement

Bij Analyst ICT begrijpen we dat een succesvolle ICT-dienstverlening verder gaat dan alleen technische ondersteuning. Voor ons Superlogisch! Het gaat om de volledige ervaring die we onze klanten bieden. Daarom hebben wij de Xperience Level Agreement (XLA) geïntroduceerd. Dit is een benadering die niet alleen focust op de technische meetbaarheid van services, maar ook op de tevredenheid en de ervaring van de eindgebruiker. In deze blog leggen we uit wat een XLA precies is en waarom dit voor ons en onze klanten zo belangrijk is.

Wat is een Xperience Level Agreement?

Een Xperience Level Agreement (XLA) gaat een stap verder dan traditionele Service Level Agreements (SLAs). Waar SLAs zich richten op meetbare prestaties en technische specificaties, zoals uptime en response tijden, focust een XLA zich op de ervaring van de gebruiker. Het doel is om niet alleen te voldoen aan technische normen, maar ook te zorgen dat de interactie met de IT-diensten als positief wordt ervaren.

Waarom een XLA?

  1. Klanttevredenheid Centraal: In een XLA staat de tevredenheid van de klant centraal. Dit betekent dat wij continu streven naar verbetering van de gebruikerservaring. Het gaat er niet alleen om dat systemen werken, maar dat ze optimaal werken voor de mensen die ze gebruiken.
  2. Proactieve Dienstverlening: Met een XLA nemen we een proactieve benadering. We wachten niet tot problemen zich voordoen, maar werken constant aan het verbeteren van de IT-ervaring door regelmatige feedback van gebruikers te integreren in onze processen.
  3. Transparantie en Communicatie: Een XLA bevordert openheid en communicatie tussen ons en onze klanten. Door regelmatig de ervaringen van klanten te evalueren, kunnen we onze diensten beter afstemmen op hun behoeften.
  4. Partnerschap en Vertrouwen: Door ons te richten op de ervaring van de eindgebruiker, bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten. Een XLA onderstreept ons commitment aan niet alleen het leveren van diensten, maar ook aan het zijn van een betrouwbare partner.

Implementatie van een XLA bij Analyst ICT

Bij Analyst ICT implementeren we de XLA door:

  • Regelmatige Evaluaties: We voeren regelmatig evaluaties uit om de tevredenheid van onze klanten te meten en waar nodig aanpassingen te maken in onze dienstverlening.
  • Feedback Loops: We creëren feedback loops waar klanten hun ervaringen en uitdagingen kunnen delen, zodat wij actie kunnen ondernemen om onze diensten te verbeteren.
  • Aangepaste ICT-oplossingen: We ontwerpen ICT-oplossingen die niet alleen technisch solide zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik voor de klant.

Conclusie

Een Xperience Level Agreement is essentieel voor het bieden van een ICT-dienstverlening die echt aansluit bij de behoeften en ervaringen van de gebruiker. Bij Analyst ICT zetten we ons in om niet alleen te voldoen aan de technische vereisten van onze klanten, maar ook om een positieve invloed te hebben op hun dagelijkse bedrijfsvoering. Waarde toevoegen zoals wij het intern noemen. Door een XLA te hanteren, zorgen we ervoor dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met onze diensten, maar ook echt een verbetering zien in hun interactie met technologie. Superlogisch!

Laatste blogs

myworkdrive
Blog
My Work Drive: De Ideale Files naar de Cloudoplossing voor het MKB.
Toegankelijkheid tot bedrijfsgegevens is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). My Work Drive biedt hier een perfecte oplossing voor. Deze dienst stelt bedrijven in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot hun documenten, wat resulteert in verhoogde productiviteit en flexibiliteit. Nog klaar om de bedrijfsdata in de Cloud te plaatsen maar wel graag overal beschikbaar. Myworkdrive kan hier mee helpen. Wat is My Work Drive? My Work Drive is een bestandstoegangssysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikers in staat te stellen bestanden op te slaan en bewerken in…
Microsoft
Nieuws
Wij zijn Microsoft AI Cloud Partner
We zijn verheugd aan te kondigen dat Analyst ICT is erkend als Solutions Partner binnen het Microsoft AI Cloud Partner Program. Deze partner status onderstreept onze voortdurende inzet en expertise in het leveren van oplossingen die diep geïntegreerd zijn met Microsoft’s geavanceerde cloudtechnologieën. Een Mijlpaal voor Analyst ICT De erkenning van Microsoft is een bevestiging van ons harde werk en onze toewijding aan technologische uitmuntendheid. We zijn trots te kunnen melden dat wij een van de eerste Microsoft-partners zijn die deze specifieke erkenning hebben ontvangen. Dit is niet alleen een bewijs van onze technische vaardigheden en diepgaande ervaring, maar het…
microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?