13 nov 2023

Wij zijn trots lid van het Apple Consultant Network met ACSP Certificering

Bij Analyst ICT zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nog steeds trots lid zijn van het Apple Consultant Network, een prestigieuze groep van onafhankelijke professionele serviceproviders die gespecialiseerd zijn in Apple-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Bovendien hebben we nog meer goed nieuws: Frank, een van onze toegewijde teamleden, heeft onlangs zijn Apple Certified Support Professional (ACSP) certificering behaald.

Wat is het Apple Consultant Network?

Het Apple Consultant Network bestaat uit onafhankelijke, lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van diensten en oplossingen op basis van Apple-producten. Ze zijn opgeleid in de implementatie en het gebruik van Apple-technologie├źn en werken nauw samen met Apple om de meest effectieve oplossingen voor hun klanten te bieden.

Een ACSP Certificering?

De ACSP-certificering is een erkenning van Apple die aantoont dat de houder een grondige kennis heeft van het macOS /iOS en iPadOS -besturingssysteem en in staat is om eindgebruikers te ondersteunen. Frank heeft deze certificering behaald na een intensieve training en het succesvol afronden van een pittig examen.

Wat Betekent Dit voor Onze Klanten?

De lidmaatschap van het Apple Consultant Network en Frank’s ACSP certificering brengen meerdere voordelen met zich mee voor onze klanten:

1. Deskundige Ondersteuning: Onze klanten hebben toegang tot deskundig advies en ondersteuning van een team dat door Apple is erkend en gecertificeerd.
2. Op Maat Gemaakte Oplossingen: We kunnen nu meer gepersonaliseerde Apple-gerelateerde oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dit doen wij individueel of geautomatiseerd doormiddel van een een MDM (mobile device management) systeem.
3. Up-to-date Expertise: Met onze toegang tot de laatste Apple-technologie├źn en trainingen, zijn onze klanten verzekerd van de meest actuele en effectieve oplossingen.
4. Betrouwbaarheid en Vertrouwen: Het lidmaatschap van het Apple Consultant Network en de ACSP certificering benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in Apple-ondersteuning en dienstverlening.

Bij Analyst ICT zetten we ons in voor continue verbetering en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning en oplossingen te bieden. Met onze positie in het Apple Consultant Network en Frank’s recent behaalde ACSP-certificering, zijn we beter uitgerust dan ooit om te voldoen aan de Apple-gerelateerde behoeften van onze klanten. Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde Apple-oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!