Wij zijn trots lid van het Apple Consultant Network met ACSP Certificering

Apple logo

Bij Analyst ICT zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nog steeds trots lid zijn van het Apple Consultant Network, een prestigieuze groep van onafhankelijke professionele serviceproviders die gespecialiseerd zijn in Apple-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Bovendien hebben we nog meer goed nieuws: Frank, een van onze toegewijde teamleden, heeft onlangs zijn Apple Certified Support Professional (ACSP) certificering behaald.

Wat is het Apple Consultant Network?

Het Apple Consultant Network bestaat uit onafhankelijke, lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van diensten en oplossingen op basis van Apple-producten. Ze zijn opgeleid in de implementatie en het gebruik van Apple-technologieën en werken nauw samen met Apple om de meest effectieve oplossingen voor hun klanten te bieden.

Een ACSP Certificering?

De ACSP-certificering is een erkenning van Apple die aantoont dat de houder een grondige kennis heeft van het macOS /iOS en iPadOS -besturingssysteem en in staat is om eindgebruikers te ondersteunen. Frank heeft deze certificering behaald na een intensieve training en het succesvol afronden van een pittig examen.

Wat Betekent Dit voor Onze Klanten?

De lidmaatschap van het Apple Consultant Network en Frank’s ACSP certificering brengen meerdere voordelen met zich mee voor onze klanten:

1. Deskundige Ondersteuning: Onze klanten hebben toegang tot deskundig advies en ondersteuning van een team dat door Apple is erkend en gecertificeerd.
2. Op Maat Gemaakte Oplossingen: We kunnen nu meer gepersonaliseerde Apple-gerelateerde oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Dit doen wij individueel of geautomatiseerd doormiddel van een een MDM (mobile device management) systeem.
3. Up-to-date Expertise: Met onze toegang tot de laatste Apple-technologieën en trainingen, zijn onze klanten verzekerd van de meest actuele en effectieve oplossingen.
4. Betrouwbaarheid en Vertrouwen: Het lidmaatschap van het Apple Consultant Network en de ACSP certificering benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in Apple-ondersteuning en dienstverlening.

Bij Analyst ICT zetten we ons in voor continue verbetering en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning en oplossingen te bieden. Met onze positie in het Apple Consultant Network en Frank’s recent behaalde ACSP-certificering, zijn we beter uitgerust dan ooit om te voldoen aan de Apple-gerelateerde behoeften van onze klanten. Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde Apple-oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Laatste blogs

microsoft solutions partner modern work
Nieuws
Analyst ICT is een Microsoft Solutions Partner Modern Work
Bij Analyst ICT zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel de status van Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben behaald. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bewijs van onze voortdurende inzet om de beste oplossingen en diensten te bieden aan onze klanten. In deze blog willen we niet alleen uitleggen wat deze prestatie betekent, maar ook ons team bedanken voor hun inzet en harde werk. Wat betekent het om een Microsoft Solutions Partner Modern Work te zijn? Als Microsoft Solutions Partner Modern Work hebben we aangetoond dat we de expertise en vaardigheden hebben…
apple opleiding
Nieuws
Expert in Apple-Technologieën
Analyst ICT is officieel onderdeel van het Apple Consultant Network. Deze mijlpaal welke wij 2 jaar geleden al bereikte versterkte wij onze positie als toonaangevende leverancier van ICT-oplossingen en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Een van de vele redenen waarom we trots zijn op onze toetreding tot het Apple Consultant Network is onze voortdurende investering in de professionele ontwikkeling van ons team. Onze collega Frank heeft al bewezen een waardevolle aanwinst te zijn als Apple Certified Support Professional. Maar bij Analyst ICT streven we altijd naar meer. Daarom is Frank deze week…
Dutch Cybersecurity Assembly
Nieuws
Analyst ICT en de Dutch Cybersecurity Assembly
Bij Analyst ICT begrijpen we dat de wereld van cybersecurity voortdurend verandert en steeds complexer wordt. Om onze klanten de meest geavanceerde bescherming te bieden, hebben we ons onlangs aangesloten bij de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA). Deze samenwerking versterkt onze inzet om voorop te lopen in de bescherming tegen cyberdreigingen en om onze klanten te voorzien van de nieuwste beveiligingsstrategieën en -technologieën. Wat is de Dutch Cybersecurity Assembly? De Dutch Cybersecurity Assembly is een toonaangevende organisatie die zich richt op het verbeteren van de cybersecurityinfrastructuur en -bewustzijn in Nederland. De DCA brengt experts uit de industrie, academische wereld, en overheid…

Een nieuwsbrief

Superlogisch toch?