ISL Installatiebedrijf

ISL jouw totaalinstallateur
ISL Bladel

ISL Installatiebedrijf uit Bladel heeft sinds de start in 2000, met slechts één busje en één computer, een indrukwekkende groei doorgemaakt. Nu, meer dan twee decennia later, telt het bedrijf meer dan 25 medewerkers en is de noodzaak voor een geavanceerde ICT-infrastructuur duidelijker dan ooit.

Analyst ICT had de eer om ISL te begeleiden in deze cruciale fase van hun ontwikkeling. We hebben een op maat gemaakte omgeving gecreëerd met behulp van Microsoft Virtual Desktop en Azure, waardoor niet alleen het dagelijkse werk, maar ook gespecialiseerde taken zoals technisch tekenen naadloos in de cloud uitgevoerd kunnen worden. Deze vooruitstrevende oplossing bewees zijn waarde vooral tijdens de COVID-19-pandemie, toen flexibiliteit en toegankelijkheid van cruciaal belang waren.

Daarnaast heeft Analyst ICT een geïntegreerde telefooncentrale en bijbehorende telefonieoplossingen geleverd, wat zorgt voor maximale flexibiliteit. Deze systemen zijn essentieel voor ISL om effectief te communiceren en samen te werken, ongeacht waar hun medewerkers zich bevinden.

Met de verhuizing naar een nieuw pand afgelopen jaar, is ISL niet alleen klaar voor de toekomst maar ook uitgerust om soepel te verhuizen zonder onderbreking van hun operaties. Dankzij de solide basis gelegd door Analyst ICT, is ISL Installatiebedrijf perfect gepositioneerd om hun groei voort te zetten en hun marktleiderschap te verstevigen.

Klant

ISL

Diensten

Advies vragen, Cloud services, Connectiviteit, Cyber Security, Hard & Software, ICT, Telefonie, Werkplek

Industrie

Bouw

Organisatie grootte

30+

Plaats

Bladel
Patricia Pennings
Als het niet werkt dan bellen we Berry 😉
Patrica Pennings

Managementassistente

Jij aandacht voor je klanten
Wij voor je ICT?

In contact komen met Analyst ICT de MKB ICT-partner uit de Kempen en omstreken? Onze mensen komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat of een ICT scan.